RIKOSASIAT

Oletko joutunut rikoksen kohteeksi tai epäilläänkö sinua rikoksesta? Usein rikosasiat käsitellään Suomessa käräjäoikeudessa, mutta niistä voidaan myös järjestää sovittelu. Toimistomme lakimiehet avustavat rikosasioissa vahvalla kokemuksella sekä uhria eli asianomistajaa että syytettyä eli vastaajaa. 


RIKOKSEN UHRI ELI ASIANOMISTAJA

Rikoksen uhriksi joutumisen jälkeen rikosilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti. Ilmoituksen voi tehdä myös toinen henkilö uhrin puolesta. Asian esitutkinta aloitetaan rikosilmoituksen perusteella, mikäli rikoksen tunnusmerkkien täyttymistä pidetään mahdollisena. 

Me avustamme kaikissa asianomistajan rikosasioissa, kuten väkivaltarikoksissa ja omaisuusrikoksissa sekä seksuaalirikosasioissa. Toimistomme lakimiehet ovat hoitaneet paljon rikosasioita, joissa on avustettu alaikäisiä rikoksen uhreja. Meihin kannattaakin ottaa yhteyttä jo varhaisessa vaiheessa asian selvittelyä. Lakimiehemme ovat rikoksen uhrin apuna esimerkiksi poliisikuulusteluissa, vahingonkorvausvaatimusten laatimisessa sekä oikeudenkäynnissä.

RIKOKSESTA SYYTETTYNÄ ELI VASTAAJANA

Rikoksesta syytetty on asiassa vastaajan asemassa. Meihin kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä avustajan käyttäminen jo poliisitutkinnan aikana on etujesi mukaista. Lakimiehemme ovat apuna esimerkiksi vastaajan kuulustelutilanteissa sekä oikeudenkäyntiprosessissa.


AUTAMME KAIKISSA RIKOSASIOISSA

Hoidamme kaikki rikosasiat Oulun alueella, hienotunteisesti ja aina avustettavan etu edellä. Ota yhteyttä nyt!

  • Rikoksen asianomistajan avustus
  • Rikoksen vastaajan avustus

Olemme oululainen lakitoimisto, josta saa inhimillistä ja osaavaa palvelua aina luotettavasti.

Olemme helposti lähestyttävä lakiasiaintoimisto.

SOITA MEILLE KATSOTAAN VOIMMEKO AUTTAA

Kysyttävää kustannuksista?

Oikeusapu vai oikeusturvavakuutus?
SOITA MEILLE Selvitämme puolestasi