RIITA-ASIAT

Riita-asioita, joissa lakimiehen apu on tarpeen, on olemassa monenlaisia. Me autamme monipuolisesti työoikeudellisissa asioissa (mm. työsuhteen purkaminen). Avustamme myös asunto- ja kiinteistökaupan ongelmatilanteissa (mm. asuntokaupan purku ja kiinteistön kauppaan liittyvät vahingonkorvausasiat).


TYÖOIKEUDELLISET RIITA-ASIAT

Toimimme työoikeudellisissa asioissa työntekijän tai työnantajan edustajana. Lakiavun tarpeen syynä voi olla esimerkiksi työsuhteen purkaminen tai muut työsuhteeseen liittyvät riitatilanteet. Ota meihin yhteyttä, mikäli sinua askarruttavat esimerkiksi työsopimuksen päättäminen tai siihen liittyvät korvausasiat. 

ASUNTO- JA KIINTEISTÖKAUPAN RIITA-ASIAT

Ostajalla voi olla virheen perusteella oikeus hinnanalennukseen ja vahingonkorvaukseen. Asuntokaupan purku voi myös tulla kysymykseen, mikäli myyjän puolella tapahtuneen virheen tai viivästyksen merkitys on olennainen. Olemme apunasi asunto- ja kiinteistökaupan virhetilanteissa, kuten esimerkiksi vahingonkorvaus, hinnanalennus ja asuntokaupan purkaminen. 


MONIPUOLISTA LAKIAPUA RIITA-ASIOISSA

Neuvomme mielellämme lisää avuntarpeen määrittelyssä matalalla kynnyksellä, ja kerromme enemmän palveluistamme. Ota meihin yhteyttä!

  • Työoikeudelliset riita-asiat
  • Asuntokaupan riita-asiat

Olemme oululainen lakitoimisto, josta saa inhimillistä ja osaavaa palvelua aina luotettavasti.

Olemme helposti lähestyttävä lakiasiaintoimisto.

SOITA MEILLE KATSOTAAN VOIMMEKO AUTTAA

Kysyttävää kustannuksista?

Oikeusapu vai oikeusturvavakuutus?
SOITA MEILLE Selvitämme puolestasi