Lakitoimisto Pentikäinen auttaa kaikissa oikeudellisissa asioissa.

Oikeusaputoimisto, mikä se on? 

Oikeusaputoimisto on valtion ylläpitämä oikeusapua tarjoava virasto. Oikeusaputoimiston kautta voi saada oikeusapua myös he, joilla ei ole mahdollisuutta muuten hankkia oikeusapua itselleen  esimerkiksi taloudellisista syistä johtuen. Oikeusapua voi saada oikeusaputoimistosta tai yksityisestä lakitoimistosta. Lakiasiantoimisto Pentikäinen on auttanut ajamalla asiakkaiden asioita sadoissa oikeudellisissa tilanteissa.

Yhteiskunnan muuttuessa monimutkaisemmaksi on kansalaisilla edessään enemmän ja enemmän oikeudellisia ongelmia, joiden ratkaisemisessa on usein tarpeen käyttää ammattilaista. Oikeudelliset ongelmatilanteet ovat usein henkisesti hankalia ja raskaita. Ottamalla yhteyttä voit keventää omaa taakkaasi jättämällä asiasi asiantuntevien ammattilaisten haltuun.

Oulun oikeusaputoimisto

Oulun oikeusaputoimisto sijaitsee osoitteesta Sepänkatu 5. Se kuuluu Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin, jonka hallintoa hoidetaan Oulun toimipisteestä. Oulun oikeusaputoimisto palvelee arkisin puhelimitse sekä paikanpäällä.

Oikeusaputoimisto pentikäinen

Oikeusavustaja

Oikeusavustaja auttaa oikeudellisissa kysymyksissä. Oikeusavustaja voi olla esimerkiksi julkinen oikeusavustaja, asianajaja tai luvansaanut oikeudenkäyntiavustaja. Lakiasiantoimisto Pentikäinen auttaa sinua erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä luotettavasti ja ammattitaidolla. Useimmiten saat avun nopeammin ottamalla yhteyttä suoraan meihin.

Oikeusapu

Oikeusapua voi hakea valtion oikeusaputoimistolta. Vaikka helpointa onkin usein hakea oikeusapua lähimmältä oikeusaputoimistolta, sitä voi halutessaan hakea myös Lakiasiaintoimisto Pentikäisen kautta sellaisissa asioissa, joissa voimme sinua avustaa. Oikeusapua haettaessa tulee esittää selvitys tuloista sekä vähennettäväksi vaadittavista menoista ja omaisuus- ja velkatiedoista. Lisäksi tarvitaan tieto hakijan mahdollisesta oikeusturvavakuutuksesta. Muistathan, että voimme hakea oikeusapua puolestasi. 

Oikeus.fi

Oikeus.fi on oikeuslaitoksen ylläpitämä verkkoportaali, jossa voit hoitaa oikeudellisia asioita, kuten esimerkiksi edunvalvonnan palveluita, ulosottoasioita sekä oikeusapua.

Mikäli et kuulu oikeusavun piiriin, tai haluat käyttää asiantuntevan lakiasiantoimiston palveluita, voit ottaa yhteyttä Lakiasiaintoimisto Pentikäiseen puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia.

Mikä on oikeusaputoimisto?

Oikeusaputoimisto on valtion ylläpitämä oikeusapua tarjoava virasto. Oikeusaputoimiston kautta voi saada oikeusapua myös he, joilla ei ole mahdollisuutta muuten hankkia oikeusapua itselleen.

Kuka voi olla oikeusavustaja?

Oikeusavustaja voi olla esimerkiksi julkinen oikeusavustaja, asianajaja tai luvansaanut oikeudenkäyntiavustaja. Lakiasiantoimisto Pentikäinen auttaa sinua erilaisissa oikeudellisissa kysymyksissä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Mikä on nopein tapa saada oikeusapua?

Useimmiten saat avun nopeammin ottamalla yhteyttä suoraan meihin.